Mask
024 - 202 2260
info@gonepestcontrol.nl
+31242040220

Plaagdierbeheersing detailhandel voeding

Voorkom schade, bescherm je product én imago tegen plaagdieren. 


Check

Waarborg kwaliteit

Laptop

Gebruiksvriendelijk logboek

24 7

Bescherming en directe actie

Detailhandel Voeding Min

Plaagdieren onder controle

GONE pest control helpt jouw onderneming om plaagdieroverlast te voorkomen en te bestrijden met een goed preventieplan en snelle opvolging. Samen met jou en je collega's werken we aan duurzame preventie van ongedierte.

In de voedingsmiddelen detailhandel zijn knaagdieren (zoals muizen) en vliegende en kruipende insecten de meest voorkomende plaagdiersoort. Het beschermen van jouw product en pand tegen ongedierte is van essentieel belang, omdat het je imago kan schaden en collega's in hun werk kan belemmeren. Wij zorgen ervoor dat plaagdieren geen kans krijgen om overlast te veroorzaken.

Aanpak

Hier staan we voor

Always a solution

Een ongedierteprobleem vraagt om een doortastende aanpak. Daarom halen wij alles uit de kast, zetten we out-of-the-box oplossingen in en bieden we net dat beetje extra aandacht om plaagdieren onder controle te houden. We zoeken verder naar de oorzaak en werken nauw met je samen. Want alleen zo kunnen we jouw plaagdierprobleem echt oplossen én voorkomen op de langere termijn.

  • Doortastende aanpak
  • Out of the box oplossingen
  • Plaagdierbeheersplan dat ontzorgt

Superb support

Bij gedegen plaagdiermanagement hoort uitstekende ondersteuning. We bieden een persoonlijke en betrokken aanpak met korte lijnen en snelle schakeling. Eerlijk en direct advies met concrete plannen maakt het verschil. We voeren direct wering uit tijdens de bezoeken, waardoor we jouw zorgen verminderen en tijd besparen. Onze gebruiksvriendelijke portal zorgt ervoor dat je nooit hoeft te zoeken wanneer een auditor informatie nodig heeft.

  • Korte lijnen en snel schakelen
  • Ontzorgen (bouwkundige wering)
  • Gebruiksvriendelijk digitaal logboek

Makes sense

In een moderne wereld kiezen we voor een slimme aanpak. Wij vinden het logisch om digitale hulpmiddelen voor ons te laten werken. Dit stelt ons in staat om jou een betere en efficiëntere dienstverlening te bieden. We combineren steeds vaker plaagdierbeheersing met het GONE sense systeem. Met slimme sensoren en bewegingscamera's monitoren we 24/7 plaagdieractiviteit voor continue bescherming en snelle actie bij problemen.

  • 24/7 monitoring en directe actie
  • Efficiënter omgaan met tijd en budget
  • Ruimte voor gifvrije en duurzame oplossingen
DV 3548 Min
DV 3251 Min
DV 3190 Min

Zo werkt ons beheersplan

Met onze totaalaanpak (IPM), een combinatie van verschillende preventieve maatregelen, voorkomen we samen een ongedierteplaag. Met regelmatige inspecties brengen we de risico’s in kaart, vervolgens analyseren we welke maatregelen het beste werken en nemen we die uiteraard in overleg. Daarna rapporteren we de resultaten in ons online logboek en bespreken we samen welke vervolgstappen we het beste kunnen nemen.

GONE sense: efficiënte plaagdierbeheersing

GONE sense, een moderne aanvulling op plaagdierbeheersing, versterkt onze aanpak en verbetert de efficiëntie aanzienlijk. 24/7 monitoring van ongedierteactiviteit en direct ingrijpen is mogelijk dankzij sensoren en bewegingscamera's. Onze technische expertise krijgt voorrang door arbeidsintensieve taken te verminderen, terwijl jij je budget slimmer in kunt zetten.

Duurzame wering

Om plaagdieren op lange termijn onder controle te houden is wering essentieel. We bekijken jouw bedrijfsproces en -pand en adviseren op basis daarvan hygiënische en bouwkundige maatregelen. Met hygiënische maatregelen kun je direct zelf aan de slag. De bouwkundige maatregelen kunnen wij voor je uitvoeren, zodat we de zorg hiervoor uit handen nemen.

7 tips tegen plaagdieren

Persoonlijk en snel

Snel geholpen worden is een opluchting. Wij werken met korte lijnen voor een persoonlijke en praktische aanpak. Onze bestrijdingsexperts zijn gedreven, doortastend, communicatief vaardig en innovatief. Oplossen van problemen en voorkomen van toekomstige overlast is onze focus.

DV 4079 1
Knaagdierbeheersing (1) Plaagdierbeheersing (1) Cepa Ontwerp Zonder Titel (2)