Mask
024 - 202 2260
info@gonepestcontrol.nl
+31242040220

Plaagdierbeheersing in het onderwijs

Voorkom plaagdieroverlast en zorg voor een veilige en hygiënische omgeving


Laptop

Gebruiksvriendelijk logboek

24 7

Bescherming en directe actie

Check

Borg hygiëne en voedselveiligheid

Onderwijs Min

Voorkom overlast van ongedierte

In het onderwijs zijn ongedierte en een goede leeromgeving geen goede combinatie. Een veilige en hygiënische omgeving is essentieel voor goed onderwijs en heeft ook invloed op het imago van scholen. GONE pest control biedt een duurzame (gifvrije) aanpak om plaagdieren te bestrijden en overlast te voorkomen, met een doordacht preventieplan en continue monitoring van risico's.

De meest voorkomende plaagdiersoorten waarmee je in het onderwijs te maken kunt krijgen zijn knaagdieren (zoals muizen en ratten) en vliegende en kruipende insecten. Het beschermen van je collega's en leerlingen tegen deze plaagdieren en het voorkomen van zorgen bij ouders is van groot belang. Ongedierte is namelijk niet alleen een slecht visitekaartje, maar ook gevaarlijk voor de gezondheid.

Aanpak

Hier staan we voor

Always a solution

Een ongedierteprobleem vraagt om een doortastende aanpak. Daarom halen wij alles uit de kast, zetten we out-of-the-box oplossingen in en bieden we net dat beetje extra aandacht om plaagdieren onder controle te houden. We zoeken verder naar de oorzaak en werken nauw met je samen. Want alleen zo kunnen we jouw plaagdierprobleem echt oplossen én voorkomen op de langere termijn.

  • Doortastende aanpak
  • Out of the box oplossingen
  • Plaagdierbeheersplan dat ontzorgt

Superb support

Bij gedegen plaagdiermanagement hoort uitstekende ondersteuning. We bieden een persoonlijke en betrokken aanpak met korte lijnen en snelle schakeling. Eerlijk en direct advies met concrete plannen maakt het verschil. We voeren direct wering uit tijdens de bezoeken, waardoor we jouw zorgen verminderen en tijd besparen. Onze gebruiksvriendelijke portal zorgt ervoor dat je nooit hoeft te zoeken wanneer een auditor informatie nodig heeft.

  • Korte lijnen en snel schakelen
  • Ontzorgen (bouwkundige wering)
  • Gebruiksvriendelijk digitaal logboek

Makes sense

In een moderne wereld kiezen we voor een slimme aanpak. Wij vinden het logisch om digitale hulpmiddelen voor ons te laten werken. Dit stelt ons in staat om jou een betere en efficiëntere dienstverlening te bieden. We combineren steeds vaker plaagdierbeheersing met het GONE sense systeem. Met slimme sensoren en bewegingscamera's monitoren we 24/7 plaagdieractiviteit voor continue bescherming en snelle actie bij problemen.

  • 24/7 monitoring en directe actie
  • Efficiënter omgaan met tijd en budget
  • Ruimte voor gifvrije en duurzame oplossingen
Dv 3989 Optimized Uitgezoomd (1)
DV 3251 Min
DV 3190 Min

Zo werkt ons beheersplan

Met onze totaalaanpak (IPM), een combinatie van verschillende preventieve maatregelen, voorkomen we samen een ongedierteplaag. Met regelmatige inspecties brengen we de risico’s in kaart, vervolgens bekijken we welke maatregelen het beste werken en nemen we die uiteraard in overleg. Daarna rapporteren we de resultaten in ons online logboek en bespreken we samen welke vervolgstappen we het beste kunnen nemen.

Lees meer

GONE sense: versterkt plaagdierbeheersing

GONE sense, een moderne aanvulling op plaagdierbeheersing, versterkt onze aanpak en verbetert de efficiëntie aanzienlijk. 24/7 monitoring van ongedierteactiviteit en direct ingrijpen is mogelijk dankzij sensoren en bewegingscamera's. Onze technische expertise krijgt voorrang door arbeidsintensieve taken te verminderen, terwijl jij je budget slimmer in kunt zetten.

Lees meer

Duurzame wering

Om plaagdieren op lange termijn onder controle te houden is wering essentieel. We bekijken het gebouw en omgeving en adviseren op basis daarvan hygiënische en bouwkundige maatregelen. Met hygiënische maatregelen kun je direct zelf aan de slag. De bouwkundige maatregelen kunnen wij voor je uitvoeren, zodat we de zorg hiervoor uit handen nemen.

Persoonlijk en snel

Snel geholpen worden is een opluchting bij plaagdierproblemen. Wij werken met korte lijnen voor een persoonlijke en praktische aanpak. Onze bestrijdingsexperts zijn gedreven, doortastend, communicatief vaardig en innovatief. Oplossen van problemen en voorkomen van toekomstige overlast is onze focus.

DV 4079 1
Knaagdierbeheersing (1) Plaagdierbeheersing (1) Cepa Ontwerp Zonder Titel (2)