Mask
024 - 202 2260
info@gonepestcontrol.nl
+31242040220

Vogelwering

Voorkom schade aan je bedrijfspand en borg hygiëne met onze effectieve vogelwering


Check

Behoudt uitstraling

Duurzaam

Duurzaam en humaan

Geld (Budget)

Voorkom financiële schade

Vogels Min

Bescherm je pand zonder schade

Heb je last van vogels die je pand beschadigen met hun uitwerpselen? Met speciale vogelwering voorkom je dat vogels jouw pand als uitvalsbasis gebruiken. GONE pest control weert vogels met strategische aangebrachte vogelwering, zonder dat dit de uitstraling van jouw pand schade toebrengt.

Vogels zoals, duiven, meeuwen, kraaien, kauwen, mussen en spreeuwen brengen schade toe met hun uitwerpselen, verstoppen dakgoten met nesten en verspreiden afval in hun zoektocht naar voedsel. Ook dragen ze ziekten over en veroorzaken zij allerlei insectenplagen. Het is daarom belangrijk dat je op tijd ingrijpt.

Hier staan we voor

Always a solution

Een ongedierteprobleem vraagt om een doortastende aanpak. Daarom halen wij alles uit de kast, zetten we out-of-the-box oplossingen in en bieden we net dat beetje extra aandacht om plaagdieren onder controle te houden. We zoeken verder naar de oorzaak en werken nauw met je samen. Want alleen zo kunnen we jouw plaagdierprobleem echt oplossen én voorkomen op de langere termijn.

  • Doortastende aanpak
  • Out of the box oplossingen
  • Plaagdierbeheersplan dat ontzorgt

Superb support

Bij gedegen plaagdiermanagement hoort uitstekende ondersteuning. We bieden een persoonlijke en betrokken aanpak met korte lijnen en snelle schakeling. Eerlijk en direct advies met concrete plannen maakt het verschil. We voeren direct wering uit tijdens de bezoeken, waardoor we jouw zorgen verminderen en tijd besparen. Onze gebruiksvriendelijke portal zorgt ervoor dat je nooit hoeft te zoeken wanneer een auditor informatie nodig heeft.

  • Korte lijnen en snel schakelen
  • Ontzorgen (bouwkundige wering)
  • Gebruiksvriendelijk digitaal logboek

Makes sense

In een moderne wereld kiezen we voor een slimme aanpak. Wij vinden het logisch om digitale hulpmiddelen voor ons te laten werken. Dit stelt ons in staat om jou een betere en efficiëntere dienstverlening te bieden. We combineren steeds vaker plaagdierbeheersing met het GONE sense systeem. Met slimme sensoren en bewegingscamera's monitoren we 24/7 plaagdieractiviteit voor continue bescherming en snelle actie bij problemen.

  • 24/7 monitoring en directe actie
  • Efficiënter omgaan met tijd en budget
  • Ruimte voor gifvrije en duurzame oplossingen
Dv 3989 Optimized Uitgezoomd (1)
DV 3251 Min
DV 3190 Min

Vogelwering op maat

De eerste stap naar een passende oplossing voor vogeloverlast is inspectie. Onze technicus brengt het probleem in kaart. Hij kijkt waar de vogels precies huizen en welke schade zij (kunnen) toebrengen. Vervolgens bespreken we de situatie met jou en ontwerpen we in overleg een vogelweringsysteem dat op jouw situatie en wensen aansluit. 

Travis Bij Bus Min
Knaagdierbeheersing (1) Plaagdierbeheersing (1) Cepa Ontwerp Zonder Titel (2)