Mask
024 - 202 2260
info@gonepestcontrol.nl
+31242040220

Ongediertebestrijding
voor de horeca

Voorkom imagoschade en krijg grip op plaagdieren


Laptop

Gebruiksvriendelijk logboek

24 7

Bescherming tegen plaagdieren

Check

Borg hygiëne en voedselveiligheid

Horeca Min

Risicoplekken in jouw zaak

Als horeca-eigenaar staat gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel. Echter, plaagdieren zijn de ongenode gasten waarop je absoluut niet zit te wachten. Wij komen direct in actie als je overlast hebt en helpen je om plaagdieren buiten de deur te houden.

Je zaak loopt vooral risico op (fruit)vliegen, kakkerlakken, muizen en ratten, die niet alleen gezondheidsrisico's en materiële schade veroorzaken, maar ook je imago kunnen schaden. Om dit te voorkomen is het belangrijk om je zaak, de bar, keuken, opslagruimte en afvalplaats goed in de gaten te houden en direct actie te ondernemen bij het signaleren van ongedierte.

Aanpak

Hier staan we voor

Always a solution

Een ongedierteprobleem vraagt om een doortastende aanpak. Daarom halen wij alles uit de kast, zetten we out-of-the-box oplossingen in en bieden we net dat beetje extra aandacht om plaagdieren onder controle te houden. We zoeken verder naar de oorzaak en werken nauw met je samen. Want alleen zo kunnen we jouw plaagdierprobleem echt oplossen én voorkomen op de langere termijn.

  • Doortastende aanpak
  • Out of the box oplossingen
  • Plaagdierbeheersplan dat ontzorgt

Superb support

Bij gedegen plaagdiermanagement hoort uitstekende ondersteuning. We bieden een persoonlijke en betrokken aanpak met korte lijnen en snelle schakeling. Eerlijk en direct advies met concrete plannen maakt het verschil. We voeren direct wering uit tijdens de bezoeken, waardoor we jouw zorgen verminderen en tijd besparen. Onze gebruiksvriendelijke portal zorgt ervoor dat je nooit hoeft te zoeken wanneer een auditor informatie nodig heeft.

  • Korte lijnen en snel schakelen
  • Ontzorgen (bouwkundige wering)
  • Gebruiksvriendelijk digitaal logboek

Makes sense

In een moderne wereld kiezen we voor een slimme aanpak. Wij vinden het logisch om digitale hulpmiddelen voor ons te laten werken. Dit stelt ons in staat om jou een betere en efficiëntere dienstverlening te bieden. We combineren steeds vaker plaagdierbeheersing met het GONE sense systeem. Met slimme sensoren en bewegingscamera's monitoren we 24/7 plaagdieractiviteit voor continue bescherming en snelle actie bij problemen.

  • 24/7 monitoring en directe actie
  • Efficiënter omgaan met tijd en budget
  • Ruimte voor gifvrije en duurzame oplossingen
DV 3548 Min
DV 3251 Min
DV 3190 Min

Plaagdierpreventie: voorkom problemen

Heb je geen overlast (meer)? Juist dan is het goed om je bezig te houden met de preventie van plaagdieren. Want: hoe zorg je ervoor dat je horecapand of hotel ongediertevrij blijft? Daarnaast ben je verplicht een HACCP-plan of een goedgekeurde hygiënecode te volgen. En daar hoort een goed plaagdierbeheersplan bij.

Zo werkt ons beheersplan

Met onze totaalaanpak (IPM), een combinatie van verschillende preventieve maatregelen, voorkomen we samen een ongedierteplaag. Met regelmatige inspecties brengen we de risico’s in kaart, vervolgens analyseren we welke maatregelen het beste werken en nemen we die uiteraard in overleg. Daarna rapporteren we de resultaten in ons online logboek en bespreken we samen welke vervolgstappen we het beste kunnen nemen.

GONE sense: efficiënte plaagdierbeheersing

GONE sense, een moderne aanvulling op plaagdierbeheersing, versterkt onze aanpak en verbetert de efficiëntie aanzienlijk. 24/7 monitoring van ongedierteactiviteit en direct ingrijpen is mogelijk dankzij sensoren en bewegingscamera's. Onze technische expertise krijgt voorrang door arbeidsintensieve taken te verminderen, terwijl jij je budget slimmer in kunt zetten.

Duurzame wering

Om plaagdieren op lange termijn onder controle te houden is wering essentieel. We analyseren jouw bedrijfsproces en -pand en adviseren op basis daarvan hygiënische en bouwkundige maatregelen. Met hygiënische maatregelen kun je direct zelf aan de slag. De bouwkundige wering kunnen wij voor je uitvoeren, zodat we de zorg hiervoor uit handen nemen.

Hier zijn 7 tips tegen plaagdieren

Persoonlijk en snel

Ervaar je de frustratie van lang wachten en stroperige communicatie? Snel geholpen worden is een opluchting. Wij werken met korte lijnen voor een persoonlijke en praktische aanpak. Onze bestrijdingsexperts zijn gedreven, doortastend, communicatief vaardig en innovatief. Oplossen van problemen en voorkomen van toekomstige overlast is onze focus.

DV 4079 1
Knaagdierbeheersing (1) Plaagdierbeheersing (1) Cepa Ontwerp Zonder Titel (2)