Mask
024 - 202 2260
info@gonepestcontrol.nl
+31242040220

Wij zijn GONE pest control

Wij helpen organisaties in Nederland met het effectief bestrijden en voorkomen van plaagdieren. Onze experts zijn gedreven, doortastend, communicatief vaardig en innovatief. Oplossen van problemen en voorkomen van toekomstige overlast is onze focus.

Ons team

Scherm­Afbeelding 2023 04 04 Om 10.07.28

Travis

Eigenaar en directeur

Travis

Eigenaar en directeur

Travis Uitgeknipt Schuin Groen

“Het feit dat we als klein bedrijf kunnen concurreren met de grote bedrijven en kunnen laten zien dat we het beter kunnen dat vind ik geweldig!”

DV 4263

Brechje

Eigenaar, financial controller & office manager

Brechje

Eigenaar, financial controller & office manager

Mask

“Ik vind het een mooie uitdaging om het vraagstuk van een klant goed op te pakken en zo bij te dragen aan een échte oplossing.”

DV 4369

Martin

Inside Sales

Martin

Inside Sales

Martin

“Afspraken maken die we weten te converteren in een mooie klant dat vind ik mooi!”

Scherm­Afbeelding 2023 04 04 Om 10.12.31

Bram

Bestrijdingstechnicus / plaagdierbeheersing expert

Bram

Bestrijdingstechnicus / plaagdierbeheersing expert

Bram

“In vorige functies heb ik veel kennis opgedaan over diverse diersoorten. Ik vind het leuk om mijn expertise toe te kunnen passen bij GONE. Zo kan ik vanuit het perspectief van de plaagdieren een goede bestrijding en preventie toepassen voor de klant.”

Scherm­Afbeelding 2023 04 04 Om 10.10.40

Ad

Teamleider bestrijdingstechnicus / plaagdierbeheersing expert

Ad

Teamleider bestrijdingstechnicus / plaagdierbeheersing expert

Ad

“Ongediertebestrijding is mijn passie: ik vind het geweldig om een strategie uit te denken, het plan succesvol uit te voeren en zo een klant blij te maken.”

Scherm­Afbeelding 2023 04 04 Om 10.15.12

René

Bestrijdingstechnicus / plaagdierbeheersing expert

René

Bestrijdingstechnicus / plaagdierbeheersing expert

Rene

“Met klanten in gesprek gaan en hen voor de lange termijn van hun ongedierteprobleem af helpen, dat vind ik het mooie aan mijn werk”

Wat maakt ons anders?

Allereerst geloven we in “Altijd een oplossing” waarbij we een doortastende aanpak hanteren, creatieve oplossingen inzetten en extra aandacht besteden om plaagdieren onder controle te houden. Onze "Moderne aanpak" omvat slimme tools, zoals het GONE sense systeem, voor 24/7 monitoring en snelle actie. En onze "Uitstekende ondersteuning" betekent persoonlijke aanpak met korte lijnen en goede communicatie. Dit is onze belofte voor plaagdierbeheersing met écht resultaat.

Kwaliteitsgericht plaagdierbeheersing

Wij hanteren een kwaliteitsmanagementsysteem om onze dienstverlening voortdurend te bewaken en te verbeteren. Deze aanpak waarborgt kwaliteit en toont onze inzet voor duurzame plaagdierbeheersing met optimale resultaten en minimale risico voor mens, dier en milieu. We zijn gecertificeerd volgens onderstaande keurmerken en certificeringen.

Onze specialisten zijn ervaren en gecertificeerd en hebben allemaal een VCA-diploma. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Brancheorganisatie PLA..N. (Platform Plaagdierbeheersing Nederland).

Kom jij bij ons werken?

Je zult actief bezig zijn met het voorkomen en bestrijden van ongedierte waarbij kwaliteit en klanttevredenheid onze hoogste prioriteit hebben. Geen dag is hetzelfde en jouw werk biedt veel afwisseling.

Zelfs als je nog geen ervaring hebt in dit vakgebied hoef je je geen zorgen want wij leiden je volledig op. Dus ben je klaar om je carrière te starten als plaagdierbeheerser? 

Bekijk hier de vacature of neem direct contact met ons op.