Mask
024 - 202 2260
info@gonepestcontrol.nl
+31242040220

Plaagdierbeheersing voor gebouw en facilitair beheer

Voorkom plaagdieroverlast door duurzame plaagdierbeheersing


Check

Borg voedselveiligheid

Laptop

Gebruiksvriendelijk logboek

24 7

Bescherming en directe actie

Gebouw En Facilitair Beheer Min

Voorkom ongedierte én klachten

GONE pest control helpt je om verschillende soorten ongedierte in het pand dat je beheert te voorkomen. Denk aan knaagdieren zoals ratten en muizen, vliegende en kruipende insecten en vogels. Het beschermen van collega's, huurders en het gebouw is van groot belang dus zorgen we ervoor dat plaagdieren geen kans krijgen.

Ons plaagdierbeheersplan omvat diverse preventieve maatregelen om overlast te voorkomen. We brengen de risico's in kaart waarbij we rekening houden met bouwkundige aspecten, ligging, bestemming en inpandige horecavoorzieningen. Tijdens de preventieve inspecties analyseren we welke maatregelen nodig zijn om de risico's te minimaliseren. Onze bevindingen bespreken we altijd met jou en we leggen alle informatie vast in het digitale logboek.

Aanpak

Hier staan we voor

Always a solution

Een ongedierteprobleem vraagt om een doortastende aanpak. Daarom halen wij alles uit de kast, zetten we out-of-the-box oplossingen in en bieden we net dat beetje extra aandacht om plaagdieren onder controle te houden. We zoeken verder naar de oorzaak en werken nauw met je samen. Want alleen zo kunnen we jouw plaagdierprobleem echt oplossen én voorkomen op de langere termijn.

  • Doortastende aanpak
  • Out of the box oplossingen
  • Plaagdierbeheersplan dat ontzorgt

Superb support

Bij gedegen plaagdiermanagement hoort uitstekende ondersteuning. We bieden een persoonlijke en betrokken aanpak met korte lijnen en snelle schakeling. Eerlijk en direct advies met concrete plannen maakt het verschil. We voeren direct wering uit tijdens de bezoeken, waardoor we jouw zorgen verminderen en tijd besparen. Onze gebruiksvriendelijke portal zorgt ervoor dat je nooit hoeft te zoeken wanneer een auditor informatie nodig heeft.

  • Korte lijnen en snel schakelen
  • Ontzorgen (bouwkundige wering)
  • Gebruiksvriendelijk digitaal logboek

Makes sense

In een moderne wereld kiezen we voor een slimme aanpak. Wij vinden het logisch om digitale hulpmiddelen voor ons te laten werken. Dit stelt ons in staat om jou een betere en efficiëntere dienstverlening te bieden. We combineren steeds vaker plaagdierbeheersing met het GONE sense systeem. Met slimme sensoren en bewegingscamera's monitoren we 24/7 plaagdieractiviteit voor continue bescherming en snelle actie bij problemen.

  • 24/7 monitoring en directe actie
  • Efficiënter omgaan met tijd en budget
  • Ruimte voor gifvrije en duurzame oplossingen
Dv 3989 Optimized Uitgezoomd (1)
DV 3251 Min
DV 3190 Min

Zo werkt ons beheersplan

Met onze totaalaanpak (IPM), een combinatie van verschillende preventieve maatregelen, voorkomen we samen een ongedierteplaag. Met regelmatige inspecties brengen we de risico’s in kaart, vervolgens bekijken we welke maatregelen het beste werken en nemen we die uiteraard in overleg. Daarna rapporteren we de resultaten in ons online logboek en bespreken we samen welke vervolgstappen we het beste kunnen nemen.

Lees meer

GONE sense: versterkt plaagdierbeheersing

GONE sense, een moderne aanvulling op plaagdierbeheersing, versterkt onze aanpak en verbetert de efficiëntie aanzienlijk. 24/7 monitoring van ongedierteactiviteit en direct ingrijpen is mogelijk dankzij sensoren en bewegingscamera's. Onze technische expertise krijgt voorrang door arbeidsintensieve taken te verminderen, terwijl jij je budget slimmer in kunt zetten.

Lees meer

Duurzame wering

Om plaagdieren op lange termijn onder controle te houden is wering essentieel. We analyseren jouw bedrijfsproces en -pand en adviseren op basis daarvan hygiënische en bouwkundige maatregelen. Met hygiënische maatregelen kun je direct zelf aan de slag. De bouwkundige maatregelen kunnen wij voor je uitvoeren, zodat we de zorg hiervoor uit handen nemen.

Persoonlijk en snel

Ervaar je de frustratie van lang wachten en stroperige communicatie? Snel geholpen worden is een opluchting. Wij werken met korte lijnen voor een persoonlijke en praktische aanpak. Onze bestrijdingsexperts zijn gedreven, doortastend, communicatief vaardig en innovatief. 

DV 4091
Knaagdierbeheersing (1) Plaagdierbeheersing (1) Cepa Ontwerp Zonder Titel (2)