Mask
024 - 202 2260
info@gonepestcontrol.nl
+31242040220

Bouwkundige wering van plaagdieren

Vermijd frustratie en kies voor een duurzame oplossing met onze wering aanpak


Pest control

Volgens IPM

Duurzaam

Duurzaam en gifvrij

Geld (Budget)

Voorkom schade en bespaar kosten

DV 3921 Min

Ontzorgen door directe wering 

Heb je last van muizen of ratten, of wil je overlast juist voorkomen? Onze inspecties richten zich op bouwkundige tekortkomingen die plaagdieren toegang verschaffen of vrij spel geven.

Door deze tijdens bezoeken direct aan te pakken lossen we niet alleen huidige problemen op maar voorkomen we ook toekomstige overlast. Deze proactieve aanpak ontzorgt jou en bespaart waardevolle tijd.

Aanpak

Hier staan we voor

Always a solution

Een ongedierteprobleem vraagt om een doortastende aanpak. Daarom halen wij alles uit de kast, zetten we out-of-the-box oplossingen in en bieden we net dat beetje extra aandacht om plaagdieren onder controle te houden. We zoeken verder naar de oorzaak en werken nauw met je samen. Want alleen zo kunnen we jouw plaagdierprobleem echt oplossen én voorkomen op de langere termijn.

  • Doortastende aanpak
  • Out of the box oplossingen
  • Plaagdierbeheersplan dat ontzorgt

Makes sense

In een moderne wereld kiezen we voor een slimme aanpak. Wij vinden het logisch om digitale hulpmiddelen voor ons te laten werken. Dit stelt ons in staat om jou een betere en efficiëntere dienstverlening te bieden. We combineren steeds vaker plaagdierbeheersing met het GONE sense systeem. Met slimme sensoren en bewegingscamera's monitoren we 24/7 plaagdieractiviteit voor continue bescherming en snelle actie bij problemen.

  • 24/7 monitoring en directe actie
  • Efficiënter omgaan met tijd en budget
  • Ruimte voor gifvrije en duurzame oplossingen

Superb support

Bij gedegen plaagdiermanagement hoort uitstekende ondersteuning. We bieden een persoonlijke en betrokken aanpak met korte lijnen en snelle schakeling. Eerlijk en direct advies met concrete plannen maakt het verschil. We voeren direct wering uit tijdens de bezoeken, waardoor we jouw zorgen verminderen en tijd besparen. Onze gebruiksvriendelijke portal zorgt ervoor dat je nooit hoeft te zoeken wanneer een auditor informatie nodig heeft.

  • Korte lijnen en snel schakelen
  • Ontzorgen (bouwkundige wering)
  • Gebruiksvriendelijk digitaal logboek
Dv 3989 Optimized Uitgezoomd (1)
DV 3190 Min
DV 3251 Min

Wij ontzorgen je

Overstroomd met openstaande aanbevelingen? Kamp je met personeelstekorten? Liever een TD die de productie op gang houdt? Veelvoorkomende bedrijfsproblemen. Onze directe aanpak van bouwkundige gebreken voorkomt dat deze in de aanbevelingen komen en ontlast jou. Minder frustratie en meer tijd voor wat er werkelijk toe doet.

Grondige inspectie

Wat zijn de risico’s precies? En hoe kunnen we die aanpakken? Wering begint altijd met een grondige inspectie: deuren en (buiten)wanden controleren, op het systeemplafond kijken en de trap erbij pakken om bijvoorbeeld kabelgoten en richels te inspecteren. Zo ontdekken we bouwkundige gebreken die plaagdieren toegang verschaffen of vrij spel bieden.

Wering direct uitvoeren

Veelvoorkomende gebreken zoals niet sluitende rubbers van roldeuren, doorgeknaagde kitranden, kieren en gaten in de muren en open doorvoeropeningen voor leidingen zijn snel te verhelpen. Wij voeren deze weringswerkzaamheden direct tijdens onze bezoeken vakkundig uit, met de juiste materialen, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt.

Advies bij nieuwbouw

Wil je een goede start maken en vanaf het begin plaagdieren buiten houden? Wij adviseren ook bij nieuw- of verbouwprojecten over de inzet van bouwkundige wering.

Voorkom problemen 

Wanneer heb je baat bij bouwkundige wering? Altijd! Wering is onmisbaar in onze totaalaanpak van plaagdierpreventie: Integrated Pest Management. Met deze duurzame methode ben je problemen voor. En als je al last hebt van plaagdieren is wering een essentieel onderdeel in de bestrijding. Als mankementen zijn aangepakt kunnen wij met ons plaagdierbeheersplan risico’s blijven monitoren en verhelpen.

DV 3244 Min
Knaagdierbeheersing (1) Plaagdierbeheersing (1) Cepa Ontwerp Zonder Titel (2)