Mask
024 - 202 2260
info@gonepestcontrol.nl
+31242040220

Ongediertebestrijding
en -preventie voor de
voedingsmiddelenindustrie

Voldoe aan kwaliteitsnormen en bescherm je product


Check

Voldoe aan alle normen

24 7

Monitoring en directe actie

Laptop

Gebruiksvriendelijk logboek

Plaagdierbeheersing Voor De Voedingsmiddelenindustrie Scaled

Controle over plaagdieren

Hoe waarborg je als organisatie in de voedingsmiddelenindustrie de kwaliteit van de producten die jullie produceren en/of distribueren? In deze branche zijn knaagdieren, vliegende en kruipende insecten en vogels de meest voorkomende plaagdiersoorten. Het is essentieel om hier proactief tegen op te treden, omdat auditerende instanties (en klanten) transparantie en bewijs vereisen. Daarnaast kunnen plaagdieren interne onrust veroorzaken en het imago van de organisatie schaden. Het is daarom van groot belang om volledige controle te hebben en plaagdieren geen enkele kans te geven.

Aanpak

Hier staan we voor

Always a solution

Een ongedierteprobleem vraagt om een doortastende aanpak. Daarom halen wij alles uit de kast, zetten we out-of-the-box oplossingen in en bieden we net dat beetje extra aandacht om plaagdieren onder controle te houden. We zoeken verder naar de oorzaak en werken nauw met je samen. Want alleen zo kunnen we jouw plaagdierprobleem echt oplossen én voorkomen op de langere termijn.

  • Doortastende aanpak
  • Out of the box oplossingen
  • Plaagdierbeheersplan dat ontzorgt

Superb support

Bij gedegen plaagdiermanagement hoort uitstekende ondersteuning. We bieden een persoonlijke en betrokken aanpak met korte lijnen en snelle schakeling. Eerlijk en direct advies met concrete plannen maakt het verschil. We voeren direct wering uit tijdens de bezoeken, waardoor we jouw zorgen verminderen en tijd besparen. Onze gebruiksvriendelijke portal zorgt ervoor dat je nooit hoeft te zoeken wanneer een auditor informatie nodig heeft.

  • Korte lijnen en snel schakelen
  • Ontzorgen (bouwkundige wering)
  • Gebruiksvriendelijk digitaal logboek

Makes sense

In een moderne wereld kiezen we voor een slimme aanpak. Wij vinden het logisch om digitale hulpmiddelen voor ons te laten werken. Dit stelt ons in staat om jou een betere en efficiëntere dienstverlening te bieden. We combineren steeds vaker plaagdierbeheersing met het GONE sense systeem. Met slimme sensoren en bewegingscamera's monitoren we 24/7 plaagdieractiviteit voor continue bescherming en snelle actie bij problemen.

  • 24/7 monitoring en directe actie
  • Efficiënter omgaan met tijd en budget
  • Ruimte voor gifvrije en duurzame oplossingen
Dv 3989 Optimized Uitgezoomd (1)
DV 3251 Min
DV 3190 Min

Aanpak plaagdierbeheersing in de voedingsmiddelenindustrie

Plaagdierbeheersing in de voedingsmiddelenindustrie is inmiddels veel meer dan periodiek ‘doosjes lopen’. Het ontwikkelt zich steeds meer naar efficiënte monitoringsystemen met strategische inspectiemomenten en meer aandacht voor een duurzame ongedierteaanpak. Want alleen op die manier voldoe je aan de nieuwste wetgeving. Bijkomend voordeel: het aantal inspectiemomenten loopt terug en je bespaart kosten.

Plaagdierbeheersplan

Met onze holistische aanpak (IPM) en regelmatige inspecties beschermen we jouw bedrijf tegen plaagdieren en monitoren we voortdurend de risico's.

Via ons logboek beheren we de voortgang, tonen we resultaten aan en krijg je inzicht via trendanalyses. Documenten, zoals certificaten, MSDS, plattegronden en contracten, zijn gemakkelijk toegankelijk voor audits.

GONE sense: efficiëntie in plaagdierbeheersing

GONE sense, een moderne aanvulling op plaagdierbeheersing, versterkt onze aanpak en verbetert de efficiëntie aanzienlijk. 24/7 monitoring van ongedierteactiviteit en direct ingrijpen is mogelijk dankzij sensoren en bewegingscamera's. Onze technische expertise krijgt voorrang door arbeidsintensieve taken te verminderen, terwijl jij je budget slimmer in kunt zetten.

Duurzame wering

Om plaagdieren in de voedingsmiddelenindustrie op lange termijn onder controle te houden is bouwkundige wering essentieel. We analyseren jouw bedrijfsproces en -pand en adviseren op basis daarvan bouwkundige maatregelen. Deze bouwkundige maatregelen kunnen wij ook voor je uitvoeren, zodat we de zorg hiervoor uit handen nemen.

Bewustwording door training

In een praktische training geven we je collega’s tips hoe ze ongedierte kunnen tegengaan met kleine aanpassingen in hun werkproces, zoals maatregelen rondom de hygiëne. Daarnaast geven we inzicht in de sporen die zij kunnen tegenkomen en bespreken we aan wie zij eventuele gevonden sporen moeten doorgeven.

Persoonlijk en snelle plaagdierbeheersing

Ervaar je de frustratie van lang wachten en stroperige communicatie? Snel geholpen worden is een opluchting. Wij werken met korte lijnen voor een persoonlijke en praktische aanpak. Onze bestrijdingsexperts zijn gedreven, doortastend, communicatief vaardig en innovatief. Oplossen van problemen en voorkomen van toekomstige overlast door plaagdieren is onze focus.

DV 4079 1
Knaagdierbeheersing (1) Plaagdierbeheersing (1) Cepa Ontwerp Zonder Titel (2)