Mask
024 - 202 2260
info@gonepestcontrol.nl
+31242040220

Vacature Bestrijdingstechnicus

DV 4079-goed

Word jij onze nieuwe collega? Geen ervaring vereist!

Kom werken als bestrijdingstechnicus bij GONE pest control.

Als bestrijdingstechnicus ben jij altijd onderweg. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit de zakelijke markt. Je zal vooral bezig zijn met het voorkomen en bestrijden van ongedierte waarbij we kwaliteit en klanttevredenheid heel belangrijk vinden. Iedere dag is anders en je hebt veel afwisseling in jouw werk. Heb je nog geen ervaring in het vak, geen probleem, wij leiden je helemaal op!

Wat ga je doen?

Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden; inspecties uitvoeren, bouwkundige wering aanbrengen en het geven van advies. En omdat elke locatie en klant weer anders is, kom je op plekken waar je anders nooit komt. Voor onze klanten ben jij het vaste aanspreekpunt en hét visitekaartje van ons bedrijf.

Je zal onderdeel uitmaken van een klein maar hecht team. Wij vinden een persoonlijke benadering en korte lijnen dan ook erg belangrijk.

Wat bieden wij jou?

  • Uitzicht op een vast contract
  • Een goed salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
  • De mogelijkheid om op flexibele tijden te werken
  • Provisieregeling
  • Een goede werksfeer, informele omgeving en veel zelfstandigheid

Wie ben jij?

Je hebt doorzettingsvermogen en hebt een winnaars mentaliteit. Je bent nieuwsgierig, doortastend en denkt oplossingsgericht. Wilt klanten graag helpen met hun probleem maar je ziet ook commerciële kansen liggen. Hebt wat technisch inzicht, bent flexibel en hebt de “drive” om top werk te leveren. Daarnaast wil je graag alles leren over het vak van plaagdierbeheersing en wil je je kennis blijven verbreden.

  • Minimaal werk- en denkniveau is voor ons niet van belang, wij kijken liever naar je persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs ‘B’
  • Je bent woonachting in een van de volgende regio’s: Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en/ of Arnhem, Apeldoorn, Deventer

Wanneer je nog geen ervaring hebt, dan kunnen wij je volledig opleiden tot gecertificeerd bestrijdingstechnicus. Je ontvangt diverse diploma’s en nascholingen. Verder is het ook mogelijk om door te groeien.

Wie zijn wij?

We zijn een kleine organisatie dat met een vast team landelijk opereert. Met een zorgvuldige, persoonlijke aanpak en innovatieve technieken bieden we organisaties duurzame oplossingen. Onze gecertificeerde bestrijdingstechnici zijn gedreven, communicatief sterk, denken mee, hebben een groot probleemoplossend vermogen én hebben passie voor hun vak.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag direct solliciteren? Of heb je nog een vraag en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Travis Jones via onderstaande contactgegevens.

Email: info@gonepestcontrol.nl
Telefoon: 024 202 2260