Mask
024 - 202 2260
info@gonepestcontrol.nl
+31242040220

Plaagdierbeheersing training

Awareness Original Min

‘Wat doen die kastjes hier?’ ‘Waarom komt er een ongediertebestrijder langs?’ Vragen die collega’s stellen als ze niet weten hoe de plaagdierbeheersing in jouw bedrijf geregeld is. Terwijl collega’s essentieel zijn voor het slagen van plaagdiermanagement. Krijg je collega’s mee met onze training op maat.

Sneller schakelen door training

Het is essentieel om je collega’s op de hoogte te stellen als je met (een nieuwe manier van) plaagdiermanagement aan de slag gaat. Zo creëer je begrip en maak je hen alert op sporen. Handig, want als zij dit tijdig doorgeven, kunnen de schoonmaak, technische dienst en kwaliteitsdienst hierop inspelen.

Training van een expert, op locatie

Werk je al met ons samen? Dan kun je bij ons een training aanvragen. Een van onze experts verzorgt een training in jouw bedrijfspand, op een datum naar keuze.

Inhoud afgestemd op jouw bedrijf

Hoe de training er precies uit ziet, hangt af van je werkprocessen, de kwaliteitsnormen (HACCP, IFS, BRC, FSSC 22000, GMP, AIB, Tesco, MS) het soort ongedierte waarmee je te maken kan hebben en de beheersplannen die we hebben opgesteld.

Deze onderdelen komen over het algemeen aan bod:

  1. Wat is Integrated Pest Management (IPM): het verschil met traditionele methoden, het resultaat en ruimte voor inbreng van medewerkers.
  2. Soorten ongedierte herkennen: welke sporen laten ze achter en hoe herken je schuilplaatsen?
  3. Deze materialen zetten we in: welke middelen en materialen zetten we in en waar kunnen collega’s die aantreffen?
  4. Preventie en bestrijding van ongedierte: welke acties ondernemen we.
  5. Wet- en regelgeving: welke wet- en regelgeving is van belang en hoe voldoen we daaraan?
  6. Praktische tips: bij welke afdeling of persoon kun je eventuele overlast of sporen melden en bij wie kun je terecht met vragen?

Meer informatie? Ik help je graag

Travis Jones